Novedades

Reservas Online

Habitación 1

qui ho anava a dir, ja som a les portes de la temporada 2022!

fa un parell d'anys a aquestes alçades ens estàvem preparant per com reobrir a l'estiu del 2020. Ara ens toca seguir treballant per vosaltres i ser un lloc segur on venir a descansar. Nomès us haureu de preocupar de quin camí de ronda agafareu, quin museu visitareu o a quina platja o cala anireu a gaudir del mar.

els protocols que vàrem implantar per l'estiu 2020 seguiran vigents igualment aquest estiu 2022, doncs tot i que les noticies ens han dut a relaxar les restriccions, el COVID segueix entre nosaltres i hem de mantenir-lo a ratlla. Estarem pendents a qualsevol canvi que hi hagi per informar als clients.

Que ha quedat d'aquestes dues temporades: 

que el Corisco és una bona opció per teletreballar, que el balcó de l'habitació sigui el teu despatx, i la zona de descans la platja Gran.

que el Corisco és un espai segur, ens prenem molt seriosament els protocols de neteja i desinfecció i així ho seguirem fent.

de les restriccions nomès en queda una:

L'ús de la mascareta als interiors, es manté efectiva fins el 19 d'abril, per tant durant la Setmana Santa a l'interior del bar i de l'hotel hem de dur tots la mascareta, us agraïm la vostra col·laboració

 

ho podeu veure millor en aquests enllaços:

2022_plaprotocolperaclients20220406.pdf

durant aquesta temporada seguirem incluint dins el preu de la reserva l'assegurança COVID, és molt semblant a una de viatge, en podeu consultar les cobertures en el següent document:

COBERTURAS-RESUMEN-420200626.pdf

2022_normativasRegimenInterno_hotelcorisco20220406.pdf